Wednesday, February 21, 2007

Τι να κάνω,Τι να κάνω,Τι να κάνω,Πέέέέέέέέές μου!


Ένα ποιηματάκι λέει:

Αν αγαπάς κάποιον άφησέ τον να φύγει…
Αν γυρίσει είναι «δικός σου»,
Αν δε γυρίσει δεν ήταν ποτέ.

Κι ένα τραγούδι των Πυξ – Λαξ λέει:

Όσο αγαπάω μένω πίσω
Κι όλο μ’ αφήνεις να σ’ αφήσω.

Περίπτωση 1:
Αφήνεις τον άνθρωπο ελεύθερο να αποφασίσει τι θέλει κι όταν μάθει κι ο ίδιος τι θέλει επιτέλους από σένα, έρχεται και στο λέει.
Α)Αν γυρίσει, όλα καλά. Άξιζε το ρίσκο και ξέρεις κι εσύ πλέον τι σου γίνεται.
Β)Αν δε γυρίσει θα είσαι χάλια αλλά και πάλι θα ξέρεις τι σου γίνεται κι ίσως να σκεφτείς ότι καλύτερα που δε γύρισε αφού προφανώς δεν ένιωθε κάτι, ούτε ήσουν κάτι σημαντικό γι’ αυτόν. Αυτός μπορεί και μακριά σου και δεν πολυέσκασε κιόλας!!!

Περίπτωση 2:
Τον κατηγορούμε που μας άφησε να τον αφήσουμε.Τον αφήσαμε δηλαδή αλλά δε θέλαμε να το δεχτεί αδιαμαρτύρητα!
Μήπως είναι καλύτερα -από τη στιγμή που (τουλάχιστον) εμείς περνάμε καλά και νιώθουμε όμορφα μαζί του- να τον κρατήσουμε και απλά να περιμένουμε να δούμε που θα πάει πράγμα χωρίς να του πούμε τίποτα;; Είναι καλύτερα να είσαι με αυτόν που θες και να ζεις στην άγνοια (όσον αφορά τα δικά του συναισθήματα) ή να είσαι μόνη σου και να ξέρεις τι σου γίνεται; Οέο;;;

Αναρωτιέμαι…

Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι υπάρχει και η Περίπτωση 3:
Να σε αφήσει εκείνος μια ωραία μέρα και να σε βγάλει -σαν gentleman που είναι- απο το δίλλημα και απο τον κόπο να αποφασίσεις τι πρέπει να κάνεις!!! Δεν είναι βεβαία αυτό που ήθελες αλλά είναι μια κάποια λύση στο πρόβλημα!!!

27 comments:

stefy said...

Δυστυχώς λειτουργώ με τη λογική (ως δίδυμος), και θέλω πάντα να ξέρω τι μου γίνεται. Προχτές μάλιστα ξεκαθάρισα κάποια πράγματα με την κατάσταση που ξέρεις και χτες πάει.... Το κακό είναι ότι δε μπορούμε απλά να χαρούμε με ότι έχουμε, αλλά θέλουμε εξηγήσεις, τι πως, γιατί, θέλουμε κι άλλα.

Goudaki! said...

Atefy αυτό ακριβώς λέω κι εγώ...μήπως είναι ένα μεγάλο ηλίθιο λάθος να μην χαιρόμαστε οτι έχουμε;;;

stefy said...

Αυτή η άγνοια όμως μου κόβει τη χαρά, πότε θα με πας σε κανά ψυχολόγο;;

skarthali said...

loipon, mikres k anoites files mou! Tha sas doso tin lisi pou kairo tora anazitate!

To thema einai na zeis ti stigmi. An pernas kala, to problima den to exeis esi. Autos prepei na skeftei pos tha praxei.

K den eimaste da k se ilikia gamou gia na skeftomaste an o antroulis mas tha mas thelei i den niothei katigia mas pleon!
An den tou aresoume, iparxoun alloi 100 pou mas theloun (gia na min po mas parakalane!)!

Yparxoun k allou portokalies, s'opoion aresoume gia tous allous den tha boresoume, pame gi'alla - pame gi'alla pio ...... kai pio megala k den simmazeuetai!!!

K sto telos telos, glitosame apo tin griniariki fatsa tou... MOYAXA XA XA XAAAAAA!

filia!
(exo tin entiposi oti eimai ektos thematos k ektos eautou!)

skarthali said...

nomizo oti mou anebike i piesi...!

Goudaki! said...

Θα σας πάρω αγκαζέ και τις δυο και θα πάμε για group therapy! Εσείς είστε χειρότερες απο μένα καλέ! Και μετά θα σας πάω και στον άλλο γιατρό που πρέπει να πάτε!!! Προς το παρόν θα σας πάω κανα σινεμαδάκι το βράδυ να στανιάρετε! Άντε φιλάκια και...περαστικά!!!

skarthali said...

poion allo giatro? pou? e?

orkizomai oti den exo kamia sxesi me ton giatro pou anafereis k oute thelo na apoktiso!!!!

Кроткая said...

Σκαρθάλι, τι εννοείς με την "ηλικία"; ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ, άμα δε σ'αρ'εσει φεύγεις. Και όλες οι ηλικίες έχουν τις πορτοκαλιές τους, νταξ;

(έχει δίκιο πάντως το Στεφάκι)

Σταυρούλα said...

Λοιπόν το Σκαρθάλι τα 'πε όλα! Είστε μικρές βρε γι ανα μιζεριάζετε για έναν άντρα! ;) Πάτε γι άλλα, κούκλα μου ;)

skarthali said...

bre Krotoula, ennoo oti ta pragmata einai pio sobara se mia sxesi otan megalonoume! oso megalonoume exo tin entiposi oti sobareuoume k theloume kati oraio k stathero!

smouts

Nemertes said...

Στείλτον παιδί μου να βρεις την υγειά σου. Να μείνετε κανένα χρόνο μαζί και μετά να ανακαλύψεις ότι πήγε τσάμπα; Καλύτερα μόνη σου.

Goudaki! said...

Ρε παιδιά ΩΠΑ! Δεν έχετε καταλάβει! Μια απορία είχα και την είπα! 1)Δεν είπα οτι σκοπεύω να πάρω καμιά τέτοια απόφαση. 2)Δεν μιλήσα για αντρούλι ή για καμιά "σοβαρή" σχέση που έχω και πρέπει να πάρω κάποια απόφαση εδώ και τώρα. 2)Σκαρθάλι δεν είναι ανάγκη να πας για γάμο με κάποιον για να θέλεις να ξέρεις τι νιώθει. Παραλογίζεσαι...Δεν ξέρω αν εσύ θες να γλιτώσεις απο κάποια γκρινιάρικη φάτσα αλλά εγώ δεν θέλω! ΄Οχι τίποτα άλλο, αλλά αυτοί που με κυνηγάνε δεν μου αρέσουν! 3)Ρενάτα το μόνο πράγμα δεν κάνω στη ζωή μου είναι να μιζεριάζω...απλά έθεσα ένα θέμα για συζήτηση! 4)Νημερτής δεν έχω καμιά πρόθεση να τον στείλω και βέβαια δεν είμαι τόσο χαζή να κάτσω έναν χρόνο αν δω οτι δεν με θέλει. Προς το παρόν δεν βλέπω τίποτα τέτοι! 5)Στεφάκι εμείς τα είπαμε! 6)Κροτ...καλά που υπάρχεις κι εσύ να την λες στο Σκαρθάλι!!! Έμπαινε! Φιλάκια σε όλες!!!

Anonymous said...

Έτσι όπως το έθεσες στην αρχή τρόμαξα,αλλά ήρθε η καταλυτική απάντησή σου(προηγούμενο σχόλιο!)και έριξε φως στην κατάσταση!Νομίζω το ζητούμενο είναι να περνάς καλά με αυτόν που είσαι μαζί,ακόμα κι αν οι "όροι" του είναι λίγο έξω από τα δικά σου "θέλω".Εξηγούμαι,για όσο ταυτίζεστε στα "θέλω" σας δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!Οι στιγμές αυτές είναι που θα μείνουν εξάλλου στο τέλος!Οπότε,εκμεταλλευτείτε τες όσο πάει!!!!

Ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση για το striptease,home alone,αν και όσο το σκεφτόμουν αυτά που θα ήθελα να πω δεν είναι μόνο 5!Τεσπα,thanx....Smats!

skarthali said...

re kopelia, aporia eixes k ooooloi emeis apantame sto post sou!

xalaaaaarose!!!!

skarthali said...

exallou k o titlos tou post sou einai "ti na kano, ti na kano, ti na kano, peeeeees mou".

e, sou eipa!

sixtir pia k ouf!

NinaC said...

Μάλιστα...

Αλεπού said...

@composition doll
Το μάλιστα δηλώνει: τι να κάνω η δόλια μάνα...;

Кроткая said...

τα γκουδοσκαρθαλάκια είναι λίγο πλακωμένα ή μου φαίνεται; κι η μάνα αντί να προσπαθεί να τα ηρεμήσει, λέει ένα μάλιστα και πάει να ασχοληθεί με την καριέρα της;

τι οικογένεια, θεέ μου!

Goudaki! said...

@Ζωούλα δίκιο έχεις! Συμφωνώ κι επαυξάνω!

@Σκαρθάλι ο τίτλος του ποστ είναι απο ένα τραγούδι της Κοκκίνου και τον έβαλα λόγω του θέματος του κειμένου...Δε θα ζητούσα ποτέ συμβουλές για τα προσωπικά μου μέσω διαδυκτίου! Καλά και κάνετε και λέτε την άποψη σας πάντως! Και μη γράφεις 2 σχόλια κάθε φορά! Συγκεντρώσου (λέμε τώρα) και γράφε ένα και καλό! Σιχτίρ επίσης!!!

@Ντόλλυ τα σχόλια σου είναι όπως πάντα πολύτιμα για μένα!!!

@Αλεπού μάλλον αυτό ήθελε να πει!!!

@Κροτ δεν είμαστε καθόλου τσακωμένα! Έτσι μιλάμε εμείς στην οικογένειά μας!!! Για τη μάνα δεν σχολιάζω άλλο...τα είπα όλα παραπάνω!!!

Φιλάκια πολλά!

Leon / σουταχαπει said...

Λοιπόν αγαπητά γκουδοσκαρθαλάκια και στέφη.Δέν υπάρχει περισσότερο τίποτα από τη "φιλοσοφία"- με ενδιαφέρει να περνάω καλά!Ετσι δεν ζείς καθόλου.Να τα ζητάς όλα, να τα ζητάς για πάντα,να κινδυνεύεις.
Σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά.

Goudaki! said...

Ωραίο σχόλιο και μάλλον προς αυτή την άποψη κλίνω κι εγώ...χρειαζόταν να ακουστεί και μια αντρική γνώμη εδώ μέσα!!! Φιλιά!

allmylife said...

τραγούδι της ποιάς είναι ο τίτλος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Anonymous said...

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΑΝΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ Μ ΠΩΣ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΔΝ Τ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΙΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΤΗΛ.ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ.ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ Κ ΩΣ ΤΝ ΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ???ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ Κ ΠΑΛΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ Μ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.ΟΜΩΣ ΔΝ ΗΤΑΝ.ΕΤΣΙ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩ ΄΄ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ΄΄ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΣΑΣ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ Μ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ.ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕΣ ΑΓΑΠΕΣ Κ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥΣ,ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΤΙΜΑ,ΤΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ Κ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Κ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ???ΜΝ ΠΕΙΤΕ ΨΕΜΑΤΑ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΕΓΩ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ Μ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ.ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟ ΦΥΛΟ Μ ΑΦΟΥ ΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ Μ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΦΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΖΗΤΑΩ ΕΓΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Κ Ο ΑΛΛΟΣ/Η ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ.ΓΙΩΡΓΟΣ Γ.

Anonymous said...

p eisai re file??oles mas auto gireuoume!!proxthes ta katafera na xorisw me ena malaka!!k distixws ton agapw!!igia panw apola omws!:-)

Anonymous said...

kopeles kai agoria men m marazwnete kai egw p exw filo ti katalavenw ine makria poli makria.. min 4axnete gia e3igiseis otan ta la8i p kanete ine sinexeia ta idia pistevete liopon pws a3izei kapios apo ekei e3w tin agapi sas i akoma xeirotera to klama sas? na sas pw egw oxi! den iparxei kanis giati ekeinos p se ekane na kla4eis den to a3izei oute kan ton agapas....to sagapw ine mia le3i p prepei na vgainei apo tin kardia agapas epidi to 8elis kai to niw8is oxi epidi prepe......na to 8imaste panta ...maria

Anonymous said...

ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ, ΦΟΒΕΡΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ,ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΩ ΠΙΚΟΤΗΤΑ.(ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΔΥΜΟΙ).ΕΓΩΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ.ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ, ΟΜΩΣ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ.ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΓΝΩΡΙΣΑ ΠΕΡΥΣΙ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ, ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ.ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ - ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ- ΚΟΙΤΑΩ ΠΑΝΤΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩΩΩ??????????ΝΙΘΩ ΦΟΒΕΡΕΣ ΤΥΨΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ.ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΘΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΚΟΛΛΑΩ.....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?????

Heliotypon said...

Ένα ρητό ειπωμένο από άντρα, προφανώς, λέει "Μην τρέχεις πίσω από γυναίκα και λεωφορείο θα περάσει άλλη/ο". Νομίζω το ίδιο ισχύει και για τον άντρα. Θα περάσει άλλος. Σίγουρα!