Sunday, February 18, 2007

Μαράτα should come with instructions...

Ανταποκρινόμενη κι εγώ στην πρόσκληση της Σταυρούλας θα γράψω πέντε -ίσως και κάτι παραπάνω- πράγματα που ξέρω για τον εαυτό μου...

1.Είμαι άτομο χαμηλών τόνων αλλά και τρελό. Η πρώτη εντύπωση που σχηματίζει κανείς για μένα είναι ένα ήσυχο, καλό κορίτσι. Και πράγματι έτσι είμαι…με τους ξένους και με αυτούς που συναναστρέφομαι καθημερινά αλλά δεν είναι δικοί μου άνθρωποι. (π.χ.: τα αφεντικά μου στη δουλειά) Σπάνια ανοίγω το στόμα μου αν δεν έχω να πω κάτι σημαντικό, δεν ανακατεύομαι στις υποθέσεις τους και δε θέλω να ανακατεύονται κι εκείνοι στις δικές μου. Στους φίλους μου όμως και στον εκάστοτε σύντροφο μου φέρομαι τελείως διαφορετικά και είναι πιστεύω λογικό. Οι φίλες μου για να φανταστείτε με λένε τρελή, γεια σου, παλαβή, όπου γάμος και χαρά κι η Μαράτα πρώτη και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Μου αρέσει να πειράζω τον κόσμο και να περνάω καλά πάντα και παντού, να ζω έντονα και βαριέμαι αφόρητα μέσα στο σπίτι.

2.Δεν μιλάω ποτέ και σε κανέναν για τα προσωπικά μου. Όχι ότι δεν έχω άτομα να μιλήσω –ίσα ίσα που ενδιαφέρονται και με ρωτάνε. Αλλά δεν μου βγαίνει. Λέω απλά ένα «καλά» ή ένα «σκατά» ανάλογα την ψυχολογική μου κατάσταση και από κει και πέρα για να μάθεις κάτι άλλο πρέπει να μου τα βγάλεις με το τσιγκέλι, αν και πάλι η επιτυχία είναι αβέβαιη. Μόνο 1-2 φορές στη ζωή μου έχω νιώσει την ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον. Γενικά δεν είμαι το πλέον ομιλητικό και κοινωνικό άτομο που θα μπορούσατε να γνωρίσετε, αν και είμαι δίδυμος.

3.Μου αρέσει να κάνω δουλειές στο σπίτι, να μαγειρεύω και θέλω όλα μου τα πράγματα να είναι τακτοποιημένα. ΑΛΛΑ όταν μου λένε να κάνω κάτι απ’ αυτά δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω. Τουλάχιστον δεν θα το κάνω καλά. Ή αν αποφασίσω να το κάνω από μόνη μου μπορεί να μου πάρει αρκετό καιρό αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό!

4.Φοβάμαι τη μοναξιά. Δεν την αντέχω απλά.

5.Λειτουργώ κατά 90% με το συναίσθημα αν και όλοι γύρω μου πιστεύουν ότι έχω τετράγωνη λογική. Αυτό είναι και καλό και κακό. Μου αρέσει να αγαπώ και να το δείχνω…ανθρώπους, ζώα, πράγματα, ό,τι μπορεί να με συγκινήσει. Και μου αρέσει να αγαπιέμαι και να μου το δείχνουν. Όταν συμβαίνουν και τα δυο παράλληλα ακόμα καλύτερα φυσικά. Σπάνια –σχεδόν ποτέ- δεν αλλάζω την πρώτη μου εντύπωση για έναν άνθρωπο. Δίνω χωρίς να περιμένω να πάρω και συχνά τρώω τα μούτρα μου. Σχεδόν ποτέ δεν μετανιώνω για ότι κάνω. Μόνο για ότι μπορούσα να έχω κάνει και δεν το έκανα. Έχω πληγώσει 2 ανθρώπους και το έχω μετανιώσει. Με έχουν πληγώσει. Μου τη δίνει απίστευτα η λέξη «πρέπει».

Αυτά τα λίγα για την ώρα!!!
Εγώ προσκαλώ να κάνουν το ίδιο...την ψεύτρα, την Krotkaya και τη Ζωή, τη Σόφη και το Σκαρθάλι απο το σπίτι τους...μου έχετε πάρει όλα μου τα λίνκς!!! Αίσχος!!!

6 comments:

Кроткая said...

Πάτρα, νιετ, ε? χιχιχι!!!

Γκουδάκι, να μιλάς, κάνει πολύ καλό! δεν βλέπεις τη Ντίβα;

Επισης, Γκουδάκι, αφού σου αρέσουν οιδ ουλειές του σπιτιού, δεν έρχεσαι εδώ περα? θα σε ταϊζουμε, θα σε διασκεδάζουμε, θα σε πηγαίνουμε βόλτες, κι ε΄συ θα σιδερώνεις και θα πλένεις, εντάξει;

Αλεπού said...

Γκουδάκι,

όπως είδες η Κροτ θέλει να σ' εκμεταλλευτεί ασύστολα για να εκδικηθεί τη μανούλα που ένα ολόκληρο ΣΚ στην Επίδαυρο την έβαζε να κάνει δουλειές ;)

An-Lu said...

Τσα!
Μια χάρα σε βρίσκω μικράκι!
(αυτή τη Θεολογική θέλω να μου την εξηγήσεις κάποτε όμως!)
Φιλούνια

Кроткая said...

ορθώς έφη η αλεπούδιους!

Nemertes said...

Α... δεν μιλάς ε; Εδώ τι κάνεις δηλαδή; Εντάξει γράφεις... αλλά την κάνεις την ψυχανάλυση μη νομίζεις...

Goudaki! said...

@Krot Πάτρα νιετ όπως το είπες! Άλλο που τελικά είχε λιακάδα!!!

Δεν φαντάζομαι να υποννοείς οτι η Diva είναι καλά γιατί πέφτεις πολύύύύύύ έξω!!!

Πολύ ευχαρίστως να έρθω αλλά είπαμε...δουλειές κατα παραγγελία δεν κάνω! Όποτε μου τη δώσει μόνο!
Φιλάκια πολλά!

@Αλεπού το καταλάβα αλλά δεν θα μπορέσω να τη βοηθήσω να πάρει το αίμα της πίσω! Μπορεί να καλέσει την Composition στο σπίτι της όμως και να την βάλει τότε να κάνει εκείνη τις δουλειές!!!

@An - lu η Θεολογική ήταν "η κακιά η ώρα" που λέμε!!!

@Nemertes γράφω εδώ αλλά και πάλι δεν λέω τίποτα πολύ προσωπικό μου...να περνάει ευχάριστα ο ελεύθερος χρόνος μου. Ξεδίνω λίγο πάντως όσο να'ναι!