Tuesday, January 29, 2008

The break-up

Επειδή ξέρω οτι τα θέματα περί σχέσεων σας απασχολούν όλους, θα δημοσιεύσω σήμερα τα αποτέλεσματα μιας διατριβής τα οποία προέκυψαν από μια συζήτηση που είχα με τις φίλες μου και αφορούν το μείζον θέμα του ΧΩΡΙΣΜΟΥ!

Λοιπόν,μετά από ώρες διαλόγου καταλήξαμε στο εξής συγκλονιστικό συμπεράσμα...
Ένας χωρισμός προκύπτει όταν ή ο άντρας ή η γυναίκα ζητάνε από το έταιρον τους ήμισυ (που προφανώς δεν το έχουν πλέον σε εκτίμηση!) να χωρίσουν, κυρίως επειδή έχουν βρει ένα άλλο ταίρι! Αλλά αυτό το ξέρατε ήδη!

Αυτό όμως που μας προβλημάτισε εντόνως ήταν οι λόγοι που το κάθε φύλο καταλήγει στο να βρει άλλο σύντροφο και τελικά να χωρίσει. Και ιδού που οδηγηθήκαμε μετά από διασταύρωση των πηγών και των βιωμάτων μας...

Όταν ο άντρας βρίσκει άλλη είναι (τις περισσότερες φορές) επειδή έχει βαρεθεί την νυν και ψάχνει κάτι καινούριο για αλλαγή. (Σε αυτό το σημείο θα παρακαλέσω τους άντρες αναγνώστες να μας γράψουν τους λόγους που βαριούνται μια γυναίκα!!!)

Όταν η γυναίκα βρίσκει άλλον είναι (τις περισσότερες φορές) επειδή ο νυν "δεν την καλύπτει συναισθηματικά" όπως λέμε.

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε με τα παραπάνω! Πολύ θα ήθελα να ακούσω και τη δική σας άποψη!
Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε...Bye!!!

9 comments:

TonyF2 said...

Πολύ μακριά οδηγηθήκατε μετά από τις διασταυρώσεις τους ανισόπεδους κόμβους και τις διαβάσεις των πηγών σας...
Πρώτα απ'όλα "όταν χωρίζεις με κάποιον προφανώς δεν τον εκτιμάς"??
Δεν γίνεται δηλαδή να χωρίσεις πολιτισμένα?(πρέπει μόνο όταν τσακωθείς...)
Επίσης μ'αρέσει ο διαχωρισμός που γίνεται μεταξύ των 2 φύλων οι άντρες(τις περισσότερες φορές)χωρίζουν γιατί βαριούνται και οι γυναίκες γιατί δεν καλύπτονται συναισθηματικά!!
ΓΙΟΥΧΟΥ!
Οι γυναίκες δεν βαριούνται ποτέ και με τίποτα...και για αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί οι άντρες το παθαίνουν!!
Επίσης ανα πάσα στιγμή ξέρουν τι θέλουν!
Όταν ένας άντρας και μία γυναίκα μπλέκουν εκτός σχέσης με κάποιον είναι και γιατί θέλουν επιβεβαίωση και είτε γιατί (οι γυναίκες περισσότερο) θέλουν να εκδικηθούν...
Απ'την άλλη πείτε μας και εσείς τι θέλετε για να μην σας αφήνουμε σαν τις επιταγές...Γιατί από την μία σας πνίγουμε και από την άλλη δεν σας καλύπτουμε!
Αυτά και για να μην παρεξηγηθώ που έχω ήδη, θεωρώ το γυναικείο φύλο το ωραιότερο και πολύ ικανό απλά ήθελα να πω και εγώ μερικές αλήθειες!!

An-Lu said...

Beats me!

Goudaki! said...

@Ok μην τρελαίνεσαι! Μια συζήτηση κάναμε! Επίσης, όσο για το τι θέλουμε εμείς οι γυναίκες, ψάξτε και λίγο μόνοι σας να το βρείτε! Θα έχετε και κάτι να ασχοληθείτε και δε θα βαριέστε!

@An-lu, yes indeed!!!

Anonymous said...

Καλέ,τι θέματα πιάνετε και εσείς;;;! Πάντως, νομίζω ότι το θέμα ξεκινάει από το κατά πόσο αρχίζουμε μια σχέση γνωρίζοντας τι -περίπου-θέλουμε όχι τόσο από τον άλλον αλλά από τον ίδιο μας τον εαυτό.Δηλαδή, τι θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να δώσει και να πάρει!Κατά τ'άλλα, η έλλειψη συναισθηματικής κάλυψης νομίζω ότι είναι απλώς μια φτηνή και τετριμμένη δικαιολογία!Αυτά...

By the way, στις 14/2 βγαίνει στις αίθουσες η ταινία "Μόλις χώρισα". Είχα δει την θεατρική παράσταση και είχε τρελό γέλιο,οπότε την συστείνω ανεπιφύλακτα! Φιλάκια!Ζωή

Goudaki! said...

@Ζωή έτσι έτσι!!! Την ταινία την έχω δει στη διαφήμιση...πολύ πλάκα! Φιλάκια!

@ΟΚ!!!

Anonymous said...

Ωραίο post βρε.
Έχω να πω για τους άντρες ότι μπορεί να σε χωρίσουν και πριν σε βαρεθούν, έτσι επειδή βρήκαν μια άλλη που τους αρέσει ακόμα πιο πολύ.

φιλάκια,
:))

Heliotypon said...

Δεν είναι μόνο αυτοί ο λόγοι. Μπορεί να είναι πάρα πολλοί και δεν συνοψίζονται μόνο σ' αυτούς τους δύο λόγους. Ο άνθρωπος είναι τόσο πολύπλοκο όν και οι αντιδράσεις του το ίδιο. Το βασικό πάντως είναι ότι όλοι μας χρειαζόμαστε ανανέωση, άσχετα από το πόσο αγαπάμε ή μας αρέσει το έτερον ήμισυ. Η γνώμη μου είναι ότι οι περισσότεροι άντρες το παραδέχονται ανοιχτά, ενώ οι γυναίκες αρνούνται να το παραδεχτούν, μάλλον από μεγαλύτεροι συναισθηματική ανασφάλεια...

Anonymous said...

People should read this.

Anonymous said...

Sbobet Sbobet Review - Sports Betting
Our sbobet ทางเข้า Sbobet 샌즈카지노 review has you covered with a comprehensive matchpoint sports betting and online casino review. Learn more about Sbobet promotions and bonuses.