Saturday, March 08, 2008

I'M BACK!!!

Γειά σας και χαρά σας!
Πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε,ε?
Αυτό συμβαίνει επειδή έπιασα καινούρια δουλειά και για πρώτη φορά στη ζωή μου δουλεύω 8ωρο και μάλοστα πρωϊνό, οπότε όπως φαντάζεστε ίσως ακόμα δεν έχω συνηθίσει το πρωϊνό ξύπνημα!

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες δε το έχω συνδυάσει και με άλλες δουλειές πριν και μετά την κύρια δουλειά και βαράω κάτι 12ωρα εκτός σπιτιού και γυρίζω σπίτι ολίγον από πτώμα οπότε δεν μου μένει και πολύ ενέργεια για να ανεβάσω και ποστ! Αλλά ευτυχώς όλα πάνε πάρα πολύ καλά!!! Αλλά τώρα με το 3ημερο εν όψει, οι μπαταρίες γεμίζουν οπότε είπα να γράψω κάτι!!! (Γιατί ξέρω ότι σας έλειψα παραδεχτείτε το! Το ότι στο προηγούμενο ποστ δε σχολίασε κανείς, δε θα το...σχολίασω!!! Μα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τα καημένα τα ζωάκια;;; Τς Τς Τς)!!! Anyway, αστειεύομαι!

Επίσης, μόλις συνειδητοποίησα πως εδώ μέσα έχω γράψει 100 ποστ! Αυτό είναι 101ο!!! Να τα 1.000ασω λοιπόν! (Αν και με αυτούς τους ρυθμούς που γράφω θα μοθ πάρει καμιά δεκαετία τουλάχιστον!!!)

Λοιπόν καλά να περάσετε όλοι, εντός ή εκτός πόλεως και Καλή Σαρακοστή!
Καλή ξεκούραση και καλή διασκέδαση!

C U Soon!!!

6 comments:

Anonymous said...

Τα 1000 ποστ είναι λίγα τόσο λίγα...σε έχω για πολύ περισσότερα!!!!Όλε!Για πού είσαι εν όψει τριημέρου;Να περάσεις ωραία ό,τι και αν κάνεις,φιλενάδα!Σμουτσ!

An-Lu said...

Γκουδ, εσύ να είσαι καλά και τα ποστ μπορούν να περιμένουν!
Άντε καλή μας Σαρακοστή!
;-)

koulpa said...

Καλή αρχή εύχομαι..:):)
και καλη σαρακοστή:):)

Goudaki! said...

@Ζωή ευχαριστώ βρε! Τριήμερο (ή καλύτερα 2ημερο) τη βγάλαμε στην Εύβοια!!! Πολύ ωραία! Κι εσύ όμως είχες ενδιαφέρουσες συναντήσεις έμαθα!!! Φιλάκια πολλά!

@An-lu σωστό κι αυτό!!! Ευχαριστώ πολύ! Καλή Σαρακοστή!

@Koulpa ευχαριστώ πολύ! Επίσης!

Anonymous said...

Άντε βρε με το καλό να γράφεις μέχρι να βαρεθείς!!

Όνειρα γλυκά βρε!!
:))

Goudaki! said...

Ευχαριστώ βρε!!!