Monday, March 05, 2007

Αναλύοντας τη Μαρία!


Το καλοκαίρι που μας πέρασε πήγα (και) στη Νάξο. Κοριτσοπαρέα, 4 ήμασταν, περάσαμε τέλεια. Ένα απόγευμα λοιπόν που είχαμε βγει για βόλτα στα μαγαζάκια βρήκαμε και αγοράσαμε κάτι πολύ ωραίους σελιδοδείκτες οι οποίοι γράφουν το όνομά σου και λένε και κάποια πράγματα που υποτίθεται οτι χαρακτήριζουν το άτομο με αυτό το όνομα. Μου άρεσαν γιατί κάνω και συλλογή απο σελιδοδείκτες και τους πήρα και για δωράκι σε όλα τα μέλη της οικογένειας – εκτός απο την αδελφή μου γιατί θα μου τον πέταγε στο κεφάλι! Τέλος πάντων...ρίξαμε πολύ γέλιο διαβάζοντάς τους κυρίως επειδή είναι γραμμένοι με μια γραμματοσειρά στην οποία τα γράμματα είναι λίγο περίεργα και κολλημένα μεταξύ τους, οπότε είπαμε κάτι πετυχημένες λέξεις μέχρι να βρούμε τις σωστές! Βασικά όμως, λίγο αργότερα είχα αγοράσει και ένα βιβλίο που ήθελα να διαβάσω και είχα βάλει τον σελιδοδείκτη μέσα. Το βιβλίο δεν το διάβασα καλοκαιριάτικα και ούτε μετά τις διακοπές γιατί άρχισα δουλειά. Με λίγα λόγια έμεινε στη βιβλιοθήκη για αργότερα. Μαζί του και ο σελιδοδείκτης. Μετά απο καιρό που ήθελα να διαβάσω ένα άλλο βιβλίο έψαχνα τον σελιδοδείκτη μου και όπως ήταν φυσικό δεν θυμόμουν που τον είχα βάλει. Όλα τα πιθανά μέρη έψαξα αλλά δεν τον βρήκα. Για να μην πολυλογώ, προχθές πήρα να διαβάσω το εν λόγω βιβλίο και μόλις το άνοιξα βλέπω μέσα τον σελιδοδείκτη... «πάλι καλά» σκέφτομαι! Ήμουν ικανή να πάω να ξαναπάρω ίδιον. Και όπως ήταν φυσικό δεν θυμόμουν τι έλεγε ο σελιδοδείκτης που είχα σιαβάσει μια φορά πριν από 7 μήνες! Οπότε τον ξαναδιάβασα! Διαβάστε κι εσείς...

ΜΑΡΙΑ
Η πολυδιάστατη

Ενεργητική κι εργατική, θέλει να πετύχει επαγγελματικά και να αφοσιωθεί στην οικογένεια της. Δίνεται στον άνθρωπό της, αλλά αν αισθανθεί πως απειλείται η ασφάλειά της, μπορεί να δείξει τον επικίνδυνο εαυτό της και να γίνει ψυχρή και αποφασιστική. Δεν αποθαρύνεται ποτέ και σπάνια οργίζεται πραγματικά με τους άλλους. Όταν όμως ξεσπάσει, ο θυμός της είναι βίαιος. Ορισμένοι την θεωρούν εγωίστρια. Στην πραγματικότητα έχει μετρημένες φιλίες αλλά δίνεται ολόψυχα σε αυτές. Η μοναξιά δεν της αρέσει, όμως την προτιμά από το να συντηρεί τεχνητά μια σχέση. Φερθείτε της από την αρχή όσο πιο ζεστά κι αυθόρμητα χωρίς να πάψετε να είστε ευγενικός. Και τη στιγμή που θα σας το πει η φωνή μέσα σας, δείξτε της πόσο πολύ σας ενδιαφέρει. Όχι με λόγια αλλά με μια λεπτή χειρονομία. Απαιτεί ο άντρας να είναι ειλικρινής μαζί της και να της δείχνει πάντα το ενδιαφέρον του. Ποτέ μην παριστάνετε τον σπουδαίο...οι φαντασμένοι τύποι την απωθούν.

Μιλάμε έμεινα κάγκελο με το πόσο καθαρά με φωτογράφιζε αυτή η περιγραφή. Ό,τι βλέπετε απο πάνω με bold είναι όσα με αντιπροσωπεύουν!!! Λέμε, ούτε προσωπικά να με ήξερε ο τύπος που το έγραψε αυτό! Κι αναρωτιέμαι...γίνεται να πέφτεις τόσο μέσα για έναν άνθρωπο γνωρίζοντας μόνο το όνομά του; Είναι κάποια επιστήμη; Εξηγείται κάπως; Δεν ξέρω αλλά πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Και θυμάμαι οτι και για όσους είχα αγοράσει σελιδοδείκτες πάλι ήταν οι περιγραφές ανταποκρίνονταν ακριβώς στα συγκεκριμένα άτομα! Μάλλον αυτός θα ήταν και ο λόγος που τους αγόρασα. Ελπίζω να μην τον ξαναχάσω τώρα που τον βρήκα! Άμα τους πετύχετε σε κανένα βιβλιοπωλείο ρίξτε τους μια ματιά, είναι πολύ όμορφοι! Αυτά για την ώρα...πάω να διαβάσω το βιβλίο μου τώρα!

11 comments:

Anonymous said...

1ον: Το όνομα της είναι Μαρία, το μάθατε κι αυτό.
2ον: Η μοναξιά δεν της αρέσει, όμως την προτιμά από το να συντηρεί τεχνητά μια σχέση. Πες τα καρτούλα μου. Όχι θα καθόμαστε να περιμένουμε πότε με το καλό θα θελήσει ο άλλος να κάνει κάτι.
3ον: Την ίδια απορία έχω κι εγώ, όχι μόνο με τα ονόματα, αλλά και με τα ζώδια, με τα οποία ασχολούμε τον τελευταίο χρόνο και μ'έχουν αφήσει με ανοιχτό το στόμα.
4ον: Πάω να βρω τον δικό μου, ούτε εγώ θυμάμαι τι λέει.

Φιλιά πολλά!!!!

Кроткая said...

ΧΩΡΙΣΕΣ ΓΚΟΥΔ????????

(καλά έκανες. μια χαρά είσαι και μόνη σου!)

τσκ τσκ τσκ!

κι η Στέφυ τα ίδια, ε? εξου και οι συζητήσεις και αναλύσεις...

χμ...

Αλεπού said...

Χώρισες σε καλή εποχή. Η άνοιξη είναι ερωτική και θα σου φέρει άλλα άνθη στον δρόμο σου που εύχομαι να μυρίζουν και πιο αυθεντικά :))))

Anonymous said...

krot: Η Stefy δε χώρισε, γιατί δεν είχε. Αλλά ξεκαθαρίστηκαν τα πράγματα θα μείνουμε ''φίλοι'', τι να κάνουμε θέλουμε την πρώην βλέπεις ακόμα.

Σταυρούλα said...

Μια χαρά είσαι, Γκουδάκι μου! Το ό,τι προτιμάς τη μοναξιά, απ΄το να 'χεις μια σχέση για να μην είσαι μόνη είναι δείγμα ωριμότητας! ;)

Η ζωή είναι μπροστά σου , κούκλα μου! :)

Кроткая said...

Στέφυ, θα δείρουμε ΚΑΙ την πρώην, χα!

Αυτό το "θα μείνουμε φίλοι" είναι εξοργιστικό!!!

Γκουδ??????

Leon / σουταχαπει said...

Δέν έχω πέσει έξω καθόλου με σένα,μπράβω κορίτσι μου!

Leon / σουταχαπει said...

To μπράβο με ωμέγα είναι μεγαλύτερο !

Goudaki! said...

@Στέφυ...άμα το βρεις πες μας κι εμάς! Μας τρώει η αγωνία όσο να είναι! Καλύτερα που δεν είχες τίποτα και δεν χώρισες κι εσύ! Μην παραπονιέσαι! Δυο χωρισμένες ταυτόχρονα, θα γινόταν χαμός!!!

@Κροτ ναι χώρισα. :-( Τώρα οτι είναι καλύτερα έτσι δεν θα το έλεγα αλλά τα πράγματα θα φτιάξουν κάποια στιγμή! Εσύ κάπως την έχεις δει και θέλεις να δείρεις κόσμο τελευταία;;; Να ξέρουμε να σε προτιμήσουμε σε καμιά ανάγκη άμα είναι!!!

Το "να μείνουμε φίλοι" είναι εξοργιστικό όντως! Συμφωνώ!

@Αλεπουδάκι κι εγώ το ίδιο εύχομαι! Και οχι μόνο για μένα...για όλους όσους περιμένουν κάτι όμορφο να τους συμβεί!

@Ρενατένια όσο για ωριμότητα δεν το συζητάω! Έχω μπόλικη! Η ζωή όντως είναι μπροστά μου,το θέμα είναι να τη φτάσω κάποια στιγμή και να μη μείνω πίσω της!!!

@Λέον σ'ευχαριστώ πολύ! Μπράβωωωω και σ'εσένα που δεν έπεσες έξω!

Πολλά φιλιά σε όλους σας!

Anonymous said...

Μμμ,τι συμβαίνει άραγε εκεί έξω;;;Πώς γίνεται ένα τυχαίο γεγονός,όπως το όνομα που αποφάσισαν άλλοι να μας δώσουν να μας χαρακτηρίζει σε τόσο μεγάλο βαθμό!;Γιατί είναι τσεκαρισμένο ότι ισχύει!Μάλλον,περίεργες συμπαντικές συμπτώσεις...Χμμ!;))) Φιλιααααά!

Goudaki! said...

Μάλλον...τι να πω;;; Φιλιάάάά!