Monday, March 12, 2007

Οικογένεια Δολοφόνων...

Η οικογένεια Composition Doll , Σκαρθάλι και Γκουδάκι έχει ως γνωστόν έναν γατούλη...τον Τούλη! (Μεγάλη έμπνευση και πρωτοτυπία το όνομα!)
Τον γατούλη αυτόν λοιπόν τον αγαπάνε όλες πολύ! Ήταν όμως πάντα έτσι τα πράγματα? Ή μήπως πριν φτάσουμε στον Τούλη είχαν περάσει κι άλλα ζωάκια από το σπίτι των τριών προαναφερθεισών κυριών? Ζώα άτυχα, που βρήκαν μαρτυρικό θάνατο? Το goudaki blogspot ξετυλίγει σήμερα το σκοτεινό κουβάρι μιας ακόμα πιο σκοτεινής υπόθεσης που θα συγκλονίσει το Πανελλήνιο, θα προκαλέσει σχόλια, θα εξαγριώσει τις φιλοζωικές εταιρίες και γενικά θα γίνει χαμός και πανικός!!! Κυρίες και κύριοι ακολουθεί μια ιστορία για γερά νεύρα και στομάχια! Καθήστε αναπαυτικά και κυρίως...προστατέψτε τα κατοικίδια σας και σιγουρευτείτε ότι είναι στο σπίτι!

Η Composition Doll,στο θεοσκότεινο παρελθόν της, έχει ξεπαστρέψει ένα χελωνάκι! Σεπτέμβρη μήνα τα Σκαρθαλογκουδάκια είχαν αγοράσει από το πανηγύρι του Σταυρού δίπλα στο σπίτι τους ένα χελωνάκι! Σκοπός τους ήταν να χαρεί η μανούλα τους, που εκείνη τη μέρα είχε τα γενέθλια της! Το γεγονός ότι δεν ενθουσιάστηκε δεν προμήνυε βέβαια το τραγικό και βίαιο τέλος που θα είχε το άμοιρο χελωνάκι 2 μήνες αργότερα...είχε μπει πλέον ο Νοέμβρης και είχαν αρχίσει τα κρύα! Το χελωνάκι λοιπόν –όπως ήταν φυσικό για το βιολογικό του ρολόι– έπεσε σε χειμερία νάρκη! Η δολοφόνος του όμως έχοντας πλήρη μεσάνυχτα από χελωνάκια νόμιζε (ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίστηκε μπροστά στα σοκαρισμένα και έντρομα παιδιά της) ότι είχε πεθάνει! Και τι κάνεις ένα χελωνάκι όταν πεθάνει? Το παίρνεις και το πετάς από το μπαλκόνι στο δρόμο για να το πατήσει κάποιο αυτοκίνητο! Το χελωνάκι ας ελπίσουμε ότι συνέχισε να κοιμάται και δεν κατάλαβε από που του ήρθε! Πέθανε πάνω στο άνθος της ηλικίας του, άδικα και χωρίς λόγο...

Και συνεχίζουμε με το δεύτερο δολοφόνο της οικογένειας αυτής, εμένα, το Γκουδάκι. Ναι κυρίες και κύριοι το παραδέχομαι: αν και ανέκαθεν ήμουν φιλόζωη, έχω κι εγώ τα βίτσια μου. Για πολλά χρόνια αγόραζα και σκότωνα χρυσόψαρα. (Leon κάπου εδώ νομίζω ότι πρέπει να σταματήσεις να διαβάζεις!) Όλα ξεκίνησαν όταν εγώ και το αδελφάκι μου ήμασταν ακόμα μικρά και οι γονείς μας αγόρασαν ένα χρυσόψαρο πάλι από πανηγύρι νομίζω! (Εκεί βρίσκουμε πάντα τα θύματα μας!) Το ψαράκι έζησε μόνο 1-2 μέρες! Αιτία θανάτου...βάζαμε συνέχεια τα χέρια μας μέσα στη γυάλα για να το ακουμπήσουμε! Μετά από χρόνια ένα αγόρι που τα είχα μου έκανε δώρο ένα άλλο χρυσόψαρο στο οποίο έδωσα και το όνομα του...το επόμενο ανυποψίαστο θύμα μου θα ήταν ο Νικολάκης! Ο Νικολάκης περιέργως είχε ζήσει ήδη δύο χρόνια όταν...αποφάσισα να δω πως θα αντιδρούσε αν συζούσε με άλλα 3 ψαράκια! Έτσι πήγα στο pet shop και αγόρασα άλλα 3 χρυσόψαρα! Ένα άσπρο με πορτοκαλί ρίγες, ένα κατάμαυρο με εξογκωμένα μάτια (κογκολάκια τα λένε αυτά) και ένα πράσινο! Ο Νικολάκης ήταν βλέπετε ένα συνηθισμένο πορτοκαλί χρυσόψαρο σαν το προηγούμενο ένοικο του ενυδρείου του! Όταν λοιπόν όλα τα ψάρια μπήκαν στην ίδια γυάλα, σιγά σιγά άρχισαν να ψοφάνε...προφανώς δεν τα σήκωνε το κλίμα όλα μαζί. Πήρα λοιπόν μια δεύτερη γυάλα και έβαλα τον καημένο το Νικολάκη –που μια κατάθλιψη την είχε πάθει- μόνο του! Παρόλα αυτά όμως, μετά από διάστημα δυο μηνών, αποδήμησαν όλα εις Κύριον! Μετά από τότε δεν ξαναπήρα ψάρι! Έλα όμως που θέλεις να σταματήσεις τους φόνους και δεν σε αφήνουν! Μετά από λίγο καιρό μου έδωσε η θεία μου ένα μονομάχο που είχαν αγοράσει τα ξαδελφάκια μου και το είχαν βαρεθεί! Τι να κάνω κι εγώ, το πήρα! Για να μη σας τα πολυλογώ, ούτε ο μονομάχος είχε καλύτερη τύχη και έπειτα από μικρό διάστημα παραμονής στο σπίτι μας, απεβίωσε κι αυτός!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το πάθος για να σκοτώνει χρυσόψαρα κόλλησε και η δίδυμη αδελφή μου, το Σκαρθάλι! Να φανταστείτε, πήγε και αγόρασε χρυσόψαρο ενώ είχαμε τον Τούλη στο σπίτι...μιλάμε για διεστραμμένο μυαλό! Το χρυσόψαρο (το οποίο εντελώς τυχαία ονόμασε Χάρη) μας άφησε χρόνους μέσα σε δυο –το πολύ- εβδομάδες! Τα αιτία του θανάτου του δεν έχουν ακόμα εξιχνιαστεί και οι έρευνες συνεχίζονται πυρετωδώς! Τα πρώτα στοιχεία φωτογραφίζουν τον θύτη...τρίχες από γκρι γούνα βρέθηκαν κολλημένες πάνω στις γρατζουνιές που έφερε το πτώμα, καθώς επίσης εντοπίστηκαν και ίχνη χώματος μέσα στη γυάλα του εκλιπόντος! Η ιδιοκτήτης του ψαριού όμως υποστηρίζει –σθεναρά- ότι ο θάνατος επήλθε από φυσιολογικά αίτια! (Yeah, right! Μας έπεισε τώρα!)

Και πως να την πιστέψει το δικαστήριο όταν κι εκείνη έχει στο βιογραφικό μια στυγνή δολοφονία? Το πρώτο της θύμα –πριν τον Χάρη- ήταν ένα μικρό, γλυκό, αθώο, καφέ κουνελάκι! Όχι, δεν το έκανε στιφάδο...του έκανε κάτι πολύ χειρότερο! Το άφησε να πεθάνει από ασφυξία! Όλα έγιναν ένα καλοκαίρι, όταν η οικογένεια ξεκίνησε να πάει στο εξοχικό σπίτι που νοίκιαζαν στο Μελίσσι Κορινθίας όπου και παραθέριζαν για πολλά χρόνια! (Κοντά σε ένα άλλο χρυσόψαρο που τότε δεν είχαν γνωρίσει ακόμα!) Μάζεψαν λοιπόν τα κουβαδάκια τους,πήραν τις βαλίτσες με τα ρούχα, φόρτωσαν στο αμάξι και το κλουβί με το περιεχόμενό του και έφυγαν. Μεσημεράκι λοιπόν έφτασαν στο σπίτι, βγάζει το Σκαρθάλι το κουνελάκι στο μπαλκόνι για να καθαρίσουμε λίγο το σπίτι και να τακτοποιήσουμε και για να μην μακρηγορώ αναίτια, αφού κάναμε όλες τις δουλειές, φάγαμε και πέσαμε για ύπνο! Όπως καταλάβατε το κουνελάκι το δόλιο έμεινε όλο το μεσημέρι μέσα στη ντάλα του ήλιου και έσκασε από τη ζέστη, βρίσκοντας μαρτυρικό θάνατο! Μετά για να θολώσει τα νερά και να μας ρίξει στάχτη στα μάτια, έκλαιγε όλο το απόγευμα αλλά δεν μας έπεισε ότι το έκανε κατά λάθος!

Αυτά είναι τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που έχουν γίνει μέσα στο σπίτι! Κατά καιρούς έχουμε ξαποστείλει κι άλλα ζωάκια όπως...2-3 χάμστερ, 1 σκιουράκι και 1-2 σκυλάκια (της γιαγιάς μας!) Τώρα πλέον όλα τα στοιχεία βρίσκονται στα χεριά των αρχών και η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης! Για την εξέλιξη της δίκης καθώς και για τις ποινές που θα επιβληθούν στις τρεις φόνισσες θα ενημερωθείτε μέσω του μπλoγκ αυτού! Οι ένοχες φαίνονται να έχουν μετανιώσει πικρά για τις πράξεις τους και δείχνουν ότι πραγματικά αγαπάνε τον Τούλη! Ας ελπίσουμε ότι δεν θα θρηνήσουμε σύντομα ένα ακόμα θύμα!

19 comments:

An-Lu said...

Δεν θα σου πω τίποτα για την Τζιούν και την Πιπίνα, οι οποίες απεβίωσαν λόγω γλυφού ύδατος...
..ουτε για τον Πλατς
...ούτε για τα δύο χάμστερ που ακόμα αναρωτίεμαι γιατί αποδήμησαν εις Κύριον....
Άσε δράμα...τουλάχιστον οι κόρες μου περνάνε καλά...

NinaC said...

Τι εννοείτε "πέφτουν σε χειμερία νάρκη τα χελωνάκια"?

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΕΛΩΝΑΚΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΨΟΦΙΟ! ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΟΦΙΟ!! ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ ΨΟΦΙΟ!!!

Кроткая said...

και ήταν αυτός λόγος να το πετάξεις από το μπαλκόνι, άθλια Ντολυ????

Γκουδάκι, παιδι μου, να μην πλησιάζεις πολύ το Λέων, έχω βάσιμες υποψίες πως πάσχεις από Χρυσοψαρό-απέχθεια... Κρίμα!

Και καλά αφήνατε τον τούλη να πλησιάζει το χάρη; Βλαμμένες είστε οικογενειακώς;

(κακόμοιρε Τούλη!)

Anonymous said...

goudaki,το ξέρεις πολύ καλά πως οι σχέσεις μου με τον Τούλη δεν είναι και οι αγαθότερες,αλλά αν απειλείται η σωματική ακεραιότητα του ζωντανού...κρίμα δεν είναι;;;Αφήστε το να ζήσει!!!!!!!!! :)))))))

skarthali said...

EXO NA DILOSO OTI (opos panta) MONO EGO STENAXORETHIKA GIA TO KOUNELAKI MOY!!!

eseis giati den to thimithikata, diladi??? ftou!


(episis ksexases tote pou efiges diakopes k ksexasa na taiso to allo sou xrisopsaro... siggnomi...!)

allmylife said...

έρχομαι να πάρω τον Τούλη!!!!!!


μακριά από τον Χάρη.
2 μέτρα απόσταση έκαστη.


απαπααπαπαπα.................................................................................................................................................................

skarthali said...

Allmylife Mou, na afiseis ton Touli k na ertheis to apogeuma na pareis kati allo gounoto, aspro me balakia (k den ennoo ton Sourti!!!!)


xexexeeeee!!



**smouuuuuuts**

Goudaki! said...

@An-lu...Καλύτερα να μην πείτε τίποτα! Αχ, τον καημένο τον Πλάτς!

@Composition Doll αν αυτό σας κάνει να νιώθετε καλύτερα...!

@Κροτ ΜΟΥ, βλέπεις που έχω μπλέξει;;; Ο Λέων δεν κινδυνεύει πιστεύω και ο Τούλης θα απαλλαχθεί των κατηγοριών! Μάλλον το Σκαρθάλι ευθύνεται για το θάνατο του Χάρη!

@Ζωή θα το σκεφτούμε πολύ σοβαρά!!!

@Σκαρθάλι δικό σου ήταν εσύ έπρεπε να το θυμηθείς! Αχάάάά...άλλο ένα έγκλημα ήρθε στο φως της δημοσιότητας! Το είχα ξεχάσει αυτό! Ούτε διακοπές δεν μπορώ να πάω πλέον!

@All my life...Κλαπς, κλαπς και κλαπς!!! Αφού έχουμε μετανοήσει πλέον! Γιατί μας πληγώνεις έτσι;;; :-( Έλα να πάρεις αυτά που λέει το Σκαρθάλι και θα διαπιστώσεις οτι ο Τούλης καλοπερνάει!

Φιλάκια σε όλες!

allmylife said...

ωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!


θέλω τα παπουτσάκια μου τώρα!!!!!




δεν σε πληγώνω όμορφο μου Γκουδάκι - αλλά αν πάθει τίποτα ποιός θα μας προσέχει 6 κορίτσάκια το καλοκαίρι;;;
ε;


και δεν φοβάμαι εσάς - την άλλη την αιμοσταγή φοβάμαι.
εκείνην που κάνει τις ουρές ανάποδα
χρουτς χρουτς χρουτς
και παίζει βόλει με το παιδί....
ΑΥΤΗΝ.

Αλεπού said...

Φονικά ανυπεράσπιστων ζωντανών!
Τς,Τς,Τς

Goudaki! said...

@All my life εντάξει τότε! ΑΥΤΗΝ με το δίκιο σας τη φοβάστε!

@Αλεπού εσείς δεν κινδυνεύετε!

Φιλάκια!

Anonymous said...

Καλά τι άλλο περιμένετε να βρείτε;; Μόνο μέσα στη γυάλα δεν βρίκατε τον Τούλη, αυτός φταίει..

Σε τι σόι έχω μπλέξει; Ευτυχώς που σας γνώρισα σε αυτή τη ζωή που έχω ανθρώπινη μορφή, χι, χι!!

Φιλάκια πολλά!!

Anonymous said...

Απαπαπαπαααα να σας προσέχουμε εσάς :P

master said...

wx...wx wx wx.. roby skaki ioulie gramh kai mpil filaxteitai!!!!!:P:P

Кроткая said...

Α, μη μου πειράξετε και το Χρυσόψαρο!!!!

χνουδωτά άσπρα με μπαλάκια; σα δε ντρέπεστε λέω εγώ! Ευνουχήσατε τον τούλη και ό,τι κόπηκε το κρατήσατε να το χαρίσετε στην allmylife???

Τι διαστροφή!
Αλεπού, ευτυχώς που είσαι θηλυκιά!!!

Кроткая said...

α, δολόφόνα, έχεις προσκλησούλα, για πέρνα από το μαγαζί μου.

Goudaki! said...

@Stefy πλάκα κάνω με τον Τούλη! Δεν είχε πρόσβαση στη γυάλα το χρυσό μου...Εσύ όντως είσαι τυχερή!

@Confused... :b :p

@Master να τους προσέχεις!!! Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα αρχίσουμε να ξεπαστρεύουμε γατούλες!!! Ο Bill, το Σκάκι και ο Ιουλίος δεν κινδυνεύουν βέβαια γιατί είναι οι αδυναμίες μας!

@Κροτ ΜΟΥ, μα τι είναι αυτά που λέτε; Δεν έχουμε φτάσει ακόμα μέχρι εκεί...να κρατάμε "λάφυρα" από τα θύματά μας! Οκ θα περ'ασω να δώ!

Φιλάκια και καλημέρα σε όλους!

ξενιτεμένη said...

na po ki ego tin amartia mou, skotosa papagalo, apo zesti piges ki aftos, sto mpalkoni to ksexasa.. simptosi? xm..

Goudaki! said...

@Ξενιτεμένη μάλλον δεν είναι σύμπτωση! Δεν ήθελα να αποκαλύψω οτι είσαι το μέλος της συμμορίας μας το οποίο έχει αναλάβει τους φόνους πτηνών αλλά το είπες μόνη σου!!!