Tuesday, March 20, 2007

Το αγαπημένο μου έπιπλο!


Το αγαπημένο μου έπιπλο είναι το κρεβάτι. Το κρεβάτι είναι μια απλή μεν, συγκλονιστική δε, ανακάλυψη του ανθρώπου. Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή γίνονται πάνω σε ένα κρεβάτι...ύπνος και ξέρετε τι άλλο! Καθώς και φαγητό μερικές φορές! Το κρεβάτι είναι υπέροχο...
Όταν είμαι στη δουλειά και είμαι πτώμα αυτό που ονειρεύομαι είναι πάω σπίτι μου και να ξαπλώσω!
Όταν βγαίνω για ψώνια με τις φίλες μου και περπατάω 5 ώρες, αυτό που θέλω είναι να πάω στο κρεβατάκι μου και να κοιμηθώ!
Όταν κάνει κρύο, θέλω να χωθώ μέσα στα σκεπάσματα και να μη σηκωθώ αν δεν βγάλει ήλιο έξω!
Όταν είμαι με το αγόρι μου θέλω να κάθομαι όλη μέρα (κι όλη νύχτα ενίοτε) σε ένα κρεβάτι και να τον έχω αγκαλιά συνέχεια!
Όταν θέλω να χαλαρώσω και να διαβάσω ένα βιβλίο πηγαίνω πάντα στο κρεβάτι μου!
Όταν λείπουν όλοι απ’ το σπίτι κοιμάμαι πάντα στο κρεβάτι της μαμάς μου! (Φοβάμαι!)
Το μόνο μέρος που κλαίω είναι το κρεβάτι μου!
Όταν έχω τα νεύρα μου ανεβαίνω στο κρεβάτι μου (είναι κουκέτα και κοιμάμαι επάνω) και δεν μιλάω σε κανέναν!
Στο κρεβάτι μου κάθομαι και φιλοσοφώ τη ζωή μου ακούγοντας μουσική από το mp3 player μου τα βράδια που δεν μπορώ να κοιμηθώ!
Στο κρεβάτι μου κοιμάμαι αγκαλιά με τον γάτο μου και τα 2-3 λούτρινα που έχω!
Το μόνο πράγμα που με νοιάζει σε ένα ξενοδοχείο όταν πάω διακοπές είναι να είναι καθαρό και να έχει ένα ωραίο, μεγάλο και βολικό κρεβάτι!
Το τέλειο κρεβάτι για μένα είναι το υπέρδιπλο όπου μπορώ να απλώνομαι σαν χταπόδι για να κοιμηθώ! Και το διπλό μου μια χαρά είναι δεν έχω παράπονο, μόνο που τρίζει και κουνιέται αρκετά και πολύ φοβάμαι ότι καμιά νύχτα θα βρεθώ πάνω στο Σκαρθάλι μαζί με το κρεβάτι και τον Τούλη!
Το κρεβάτι μου με ξεκουράζει, με αναζωογονεί και με χαλαρώνει! Γενικά είμαι και άτομο που του αρέσει η ξάπλα και ο ύπνος, οπότε είναι πολύ σημαντικό για μένα! Αυτά είχα να πω για το αγαπημένο μου έπιπλο!

16 comments:

NinaC said...

"Όταν λείπουν όλοι απ’ το σπίτι κοιμάμαι πάντα στο κρεβάτι της μαμάς μου!"

ΚΑΙ Ο ΤΟΥΛΗΣ???????

Anonymous said...

Αχ και εμένα το κρεβάτι μου είναι το αγαπημένο μου έπιπλο, αν και δε με βλέπει πολύ.Μετά από το κρεβάτι μπορώ να πω ότι το γραφείο μου είναι το αγαπημένο μου, με υπομένει όλες τις όλες της μέρας, ακόμα και όταν τρώω!!
Πάντως εδώ πρέπει να τονίσω τις γνώμες των ειδικών που λένε ότι δε πρέπει να εργαζόμαστε στο κρεβάτι μας γιατί το υποσυνείδητο το συνδέει αυτόματα με εργασία και όχι με στιγμές χαλάρωσης.Επομένως όταν θέλουμε να χαλαρώσουμε δε μπορούμε!!

Κι ερωτώ αυτοί που "εφαρμόζουν" τη δουλειά τους στους χώρους του κρεβατιού ;) κοιμούνται ποτέ ήσυχοι??χι χι χι χι

Σταυρούλα said...

Μη μου πεις πως η κουκέτα είναι από τότε που ήσαστε μικρά κορίτσια? Μάλον χρειάζεστε νέα κρεβάτια με μεγαλύτερες αντοχές! ;)

Кроткая said...

Renata, lollll!!!


Γκουδ ΜΟΥ, πόσο μοιάζουμε!! κι εγώ κι εγώ το λατρεύω το κρεβάτι!!! (αν και έχω την ίδια σχέση που έχει και η Σόφη με το γραφείο)/
Ο γάτος ΣΟΥ; Το Σκαρθάλι ορύεται πως ο Τούλης είναι δικός της!!

Σιγά ρε Ντολ, μη σου βρομίσει ο Τούλης το κρεβάτι. Αφού εσύ έλεγες τις προάλλες πως δεν πλένεσαι!!!
:ΡΡΡΡΡΡ

Anonymous said...

Έστι όπως το περιγράφεις θα'θελα πολύ να είμαι το κρεβάτι κάποιου..
;))
Φιλιά!!

Goudaki! said...

@Τι θες μανούλα; Δε φτάνει που με αφήνετε μόνη στο σπίτι να μην έχω κι εγώ μια παρέα να κοιμηθώ; Ή μήπως θες να αποκτήσει το γατούλι μας ψυχολογικά προβλήματα και να νομίζει οτι δεν το θέλουμε; Να το αφήσω να κοιμάται μόνο του; Για να χαλαρώσεις λίγο όμως...όταν είναι κι η Αλίνα εδώ κοιμάται μαζί της! Εντάξει;

@Σόφη μου όταν λες "αυτοί που εφαρμόζουν τη δουλειά τους στους χώρους του κρεβατιού" που αναφέρεσαι ακριβώς;;; Γραφείο sucks!

@Ρενάτα όχι! Την κουκέτα που είχαμε ως παιδιά την έχει τώρα η Στέφυ! Τη δική μας την έφτιαξα με τα χεράκια μου! Είναι από τα ΙΚΕΑ! Θα δούμε πόσο θα αντέξει ακόμα!

@Κροτ ΜΟΥ πες τα...όλο το κατηγορεί το άμοιρο το γατί μου! Που το καημένο όλο μπανιαρίζεται! Πεντακάθαρο είναι! Όσο για το γατί τι να κάνουμε τώρα; Δείχνει ολοφάνερα την αγάπη του σε μένα! Μου έχει αδυναμία και τα αισθήματα είναι αμοιβαία!

@Στέφυ το δικό μου εννοείς; Χαχαχα!
Φιλάκια!

An-Lu said...

Προτείνω πάραυτα αγορά ημίδιπλου κρεββατιού μετά ορθοπεδικού στρώματος δια την αφεντιά σας!

Кроткая said...

Γκουδακιον, αν με είχες καλέσει ΕΜΕΝΑ στο παιχνίδι με τους δίσκους θα είχα σπέυσει να απαντήσω!!! χμ!

Anonymous said...

Το κρεβάτι της εικόνας μπορούμε να το έχουμε με κάποιον τρόπο;;;;Ναι,μπορώ να πω ότι το ερωτεύτηκα!Πάντως,αν αναλογιστούμε πόσες ώρες κοιμόμαστε στη ζωή μας(και λογικά σε κρεβάτι!),όντως αναπτύσσουμε μια ιδιαίτερη σχέση με αυτό το έπιπλο!Το μόνο που χρειάζεται είναι καλό στρώμα,καλή παρέα και...φαντασία!Τς τς τς!:))))))) Φιλιά!

allmylife said...

θα απαντήσω ροδάκινο!!!!!!!!!!!


ενοχλήθηκε η Ντολλ αν είδα καλά;
εκείνη που εγκατέστησε το σκάκι στο δικό μου;;;;;

Λούκι said...

Τελικά το κρεβάτι μπορεί να είναι τα πάντα!

Καλημέρα

Goudaki! said...

@An-lu ένα ορθοπεδικό στρώμα θα το ήθελα αν και το δικό μου είναι καινούριο και καλό! Κι έχω ήδη διπλό κρεβάτι...όχι ημίδιπλο! Στόχος μου τώρα είναι ένα υπέρδιπλο!!!

@Κροτ ΜΟΥ θα σε καλέσω την επόμενη φορά εσένα! Αλλά δώσε λίγο χρόνο στους bloggers! Μη μου τους μαλώνεις γιατί δε θα σου δώσω ούτε μισή ντομάτα!!! Φιλάκια πολλά!

@Ζωούλα το κρεβάτι της φωτο το θέλω κι εγώ παράφορα! Όταν λες "κοιμόμαστε λογικά σε κρεβάτι" τι εννοείς ακριβώς; Κοιμάσαι και αλλού εσύ και μας το κρύβεις τόσα χρόνια;;; Κι επίσης διευκρίνησε λίγο την έννοια "φαντασία"!!! Χαχαχα! Φιλάκια!!!

@All my life...βλέπεις τι κάνει η πελάτισσα σου;;;

@Λούκι...μου δείνεις τροφή για σκέψη!!!

Anonymous said...

1. an agapas ton Touli opos les, na katseis ESTW MIA FORA na tou kathariseis tin ammo tou!

2. TO KREBATI SOU apo oti thimasai, EGO to eftiaxa! esi kathosoun me aporia k koitouses!!!

3. Apo OLH tin oikogeneia MONO ego koimamai se mono krebati. snif...!

ouf proi proi...!


skarthali

Goudaki! said...

Αυτά έχει η ζωήήήή!!! Κουράγιο Σκαρθάλι!

Кроткая said...

γιατί τέτοια καταφωρη αδικία στο σκαρθάλλι;;;

Goudaki! said...

Ε, τι να κάνουμε τώρα...δεν είμαστε όλοι ίσα κι όμοια σ'αυτό το σπίτι!!! Χαχαχα!