Tuesday, May 15, 2007

Συγκλονιστικά νέα...

Τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν πολλά συγκλονιστικά πράγματα στη ζωή μου και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας...

Από που ν'αρχίσω δεν ξέρω...

Τη βδομάδα που μας πέρασε ήταν ο ημιτελικός και ο τελικός της Eurovision...
Ακούσα πολλά σχόλια από διάφορες εκπομπές, του τύπου...Αυτή τη χρονιά ύπάρχουν πάρα πολλά καλά τραγούδια στο διαγωνισμό, θα είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός, υψηλό το επίπεδο κ.τ.λ., κ.τ.λ.. Σκέφτηκα κι εγώ...επιτέλους, καιρός ήταν, άντε να δούμε και να ακούσουμε! Και ακούσα...τι το ήθελα;;; Το ένα τραγούδια πιο βαρετό από το άλλο, για επίπεδο να μη μιλήσω, ούτε για παρουσίες, ντύσιμο, σκηνικά και τα λοιπά... Κόπηκε και η Κύπρος ,το τραγουδάκι αυτό μου άρεσε η αλήθεια είναι και δεν το περίμενα! Ο Σαρμπέλ βγήκε 7ος, πάλι καλά να λέμε με αυτό το τραγούδι δηλαδή!!! Άντε και του χρόνου!!!

Και ξεπερνάμε την Eurovision κι ερχόμαστε στα δυο πρώτα μπάνια του καλοκαιριού!!!
Ναι, ναι μπορείτε να ζηλέψετε όσο θέλετε, πήγα για μπάνιο και Σάββατο και Κυριακή!
Λοιπόν η θάλασσα ήταν πάρα πολύ ωραία και πάρα πολύ ζεστή! Το καλοκαίρι έφτασε -λίγο πριν την ώρα του είναι η αλήθεια αλλά δεν πειράζει, ίσα-ίσα θα έλεγα- κι έπρεπε να πάω να το καλωσορίσω όπως καταλαβαίνετε, δε γινόταν αλλιώς!!! Η απίστευτη βλακεία βέβαια είναι οτι το μόνο 3ήμερο που θα έχει ωραίο καιρό είναι αυτό του Αγίου Πνεύματος την παραπάνω βδομάδα και απ’όλα τα Σάββατα του χρόνου τα οποία κάθομαι, ΕΚΕΙΝΟ θα πρέπει να πάω για δούλεια μέχρι το απόγευμα και βλέπω να ξεμένω στην Αθήνα! Κλάάάάψ! Τέλος πάντων κι εδώ να μείνω θα ξαναπάω για μπάνιο σίγουρα!

Κι ας γυρίσουμε λίγο το χρόνο πίσω, στο προηγούμενο Σαββατοκύριακο... Είχα πάει που λέτε για ένα ποτό στη Βούλα και ώρα μεταξύ 2-4! Ωραία μέχρι εδώ. Ακολουθεί φιλική συμβουλή... Αν δε θέλετε να σας ανοίξουν το αμάξι και να σας πάρουν ό,τι έχετε μέσα, να μην παρκάρετε στη γωνία Νηρέως και Διός πίσω από το Bo! Ναι, ναι, έτσι έγιναν τα πράγματα...πας ήσυχος να πιεις ένα ποτάκι και γυρλιζοντας βλέπεις το αμαξάκι σου (του δηλαδή) με παραβιασμένη κλειδαριά!!! Αυτά είναι...και κάπως έτσι μια ωραία βραδιά και τελειώνει και κάθεσαι μέχρι τις 6 το πρωι και περιμένεις να έρθει η αστυνομία! Να μη σας πω πόσο βλάκες είναι οι αστυνομικοί γιατί θα αρχίσω να βρίζω και δε μου ταιριάζει!!!

Αυτά τα υπέροχα νέα...είναι κι άλλα αλλά θα τα πω άλλη φορά γιατί έχω και μάθημα τώρα!!! Καλό απόγευμα!

4 comments:

An-Lu said...

Αχ μικράκι! Ζέστη και πάλι ζέστη...

Кроткая said...

αχ, γέλασα μέχρι χαχανητών!!!!!

Anonymous said...

Πολύ ωραία όμως τα καινούρια γυαλιά!!

Goudaki! said...

@An -lu ζέστη; Που πήγε η ζέστη; Σήμερα ξαναήρθε! Χεχε!

@Κροτ ΜΟΥ είσαι εκτός θέματος νομίζω! Χαχα!

@Στέφυ ναι όντως! Αφορμή έψαχνα για να πάρω καινούρια!